2015. február 1.

Nyitás


Sziasztok!

Blogunk ma végre megnyitotta kapuit. Sajnos még csak ketten vagyunk de bármikor csatlakozhat bárki a kis csapatunkhoz. Ha te is tagja szeretnél lenni a csapatunknak írj egy e-mailt, melyben leírod, hogy miért szeretnél csatlakozni és, hogy mi az, amit eltudnál vállalni. A leveledre, amint elolvastuk megkapod a választ és valószínűleg fel is fogunk venni mert minél többen vagyunk annál jobb. Az e-mail címünk: sweetnothingsblogspot@gmail.com

Ahogyan azt az üdvözlő szövegben is leírtuk mi igyekszünk mindenben a segítségetekre lenni, illetve mihamarabb választ adni a kérdéseitekre. Amivel csak tudunk szolgálni fogunk nektek. :) Reméljük, hogy hasznosak lesznek számotokra a blogon található bejegyzések. 
Ahogy időnk engedi posztolni fogunk nektek de az biztos, hogy úgy nem megy le egy hét, hogy egyetlen egy poszt se kerül fel a blogra. Amikor rendeltek kérlek fektessétek belénk a bizalmatokat, higgyétek el nem fogunk vele visszaélni és amennyire csak lehet igyekszünk pontosan, illetve az elvárásaitoknak eleget téve dolgozni. :)
Reméljük, hogy tudunk nektek segíteni! ^-^







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése