2015. március 1.

Hónap végi összegzés (Február)

Sziasztok! A mai naptól kezdve vége a télnek, a februárnak. A blog még február 1-én nyitotta meg kapuit és azt hiszem kijelenthetem, hogy ez alatt az 1 hónap alatt sok mindent elértünk. :) Igyekeztünk minél aktívabbak lenni, és sok mindennel szolgálni nektek. Azt hiszem ez sikerült is. Ebben az 1 hónapban pontosan 70 bejegyzés került megosztásra a blogon. Szerintem ez egy szép eredmény. Összesen 2150 oldalmegjelenítésünk volt, ami szerintem szintén egy szép szám hiszen még csak most jött létre a blog. Emellett lett 6 feliratkozónk, aminek mind nagyon örülünk.
El sem tudjátok képzelni, hogy mennyire örülök, sőt örülünk annak, hogy ezt sikerült elérni. Már rendeléseket is kapunk és ez már fél siker. A legtöbb bejegyzésnél már pipáltatok is, amit nagyon köszönünk mert így legalább tudjuk, hogy milyen bejegyzésből kéne többet hozni, mi az, ami tetszik nektek. :) Illetve szeretném még megemlíteni a tegnapi napot, amikor is összesen 158 ember látogatta meg a blogot. El sem tudjátok képzelni, milyen jó érzéssel tölt el bennünket, hogy ennyi embert érdekel az oldal! :) Szeretnélek megkérni titeket, hogy ha olvassátok a blogot iratkozzatok fel és továbbra is kövessetek minket, persze csak akkor ha tetszik is a blog. :D Ha itt jártok kérlek pipáljatok mindig a bejegyzéseknél ezzel is segítve a munkánkat. Szerintem ez nem nagy kérés ezért remélem, hogy legalább páran szánnak pár másodpercet arra, hogy pipáljanak. :) Minden visszajelzésnek örülünk és köszönjük, hogy fordítotok időt arra, hogy írjatok nekünk. Ha szeretnétek, hogy legyenek a blogon versenyek vagy mondjuk hozzunk blog ajánlókat, csináljunk sorsolásokat stb. írjatok chaten vagy a kívánságok menüpontban. :) Ha szeretnétek valamit akkor nyugodtan szóljatok, amit tudunk úgy is hozni fogunk. :) Ha kérdéseitek vannak tegyétek fel mert ha van kérdés akkor lesz válasz. ;)
Így a végén szeretném megköszönni nektek, hogy olvassátok a blogot, hogy pipáltok/kommenteltek és hogy tőlünk rendeltek. :) Köszönöm a bizalmatokat, amit belénk fektettek! Remélem, hogy a későbbiekben még többen választotok minket! :)

KÖSZÖNJÜK
SN csapat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése