2015. május 8.

Kritika 9.: Die Verfuchten

Hali,na akkor jöjjön egy reggeli kritika.


Fejléc:
Hirtelen mikor ránézek,egy kicsit színes.De aztán,ha jobban megfigyelem egész jó.Annyi,hogy a fiú-nak a minősége nem a legjobb,legalábbis én úgy látom,és a textúrák alatta kicsit furán vannak rárakva.És tetszik rajta,hogy nem csak a blog címe,hanem egy idézet is van hozzá.
10/9.5


Design:
Na ez már sokkal jobban megfogott.Ott oldalt az 5 szögletű gif képek nagyon feldobják az egészet,és,hogy nem átlagos téglalapokban van.Az alatta lévő szövegek is teljesen ideillőek és érdekesek.Mikor rámegyek  "A történet" című modulra,tetszik,hogy ott is egy idézet fogad.Annyi lenne a gondom,ha már így csináltad a "Navigáció"-nál meg úgy szinte az összes mindennél,akkor a "Felderítők" és a "Nyomok" modul címét is átváltoztathatnád ilyenre.

10/10*

Történet:

A prológus Eléggé megfogott a prológus,és nem rögtön belevágtál,hanem elmagyaráztad,hogy mi folyik ott.Helyesírási hibák rendben vannak,szóval ugorjunk a következőre.
Az első rész is nagyon jó lett,gyönyörűen fogalmazol,és választékosan írsz.Nagyon izgalmas és tetszenek a gifek,amik illusztrálják,hogy mi történik épp,és hogy lehet ezt elképzelni.Nagyon bele tudtam,élni magam Stefan helyébe,és az is eléggé tetszik,hogy nem egy lány szemszögéből,hanem egy fiúéból írod ezt meg.
10/10**

Összesítve: 30/29.5
Gratulálok hozzá,csak így tovább,csodás író vagy,és folytasd minél hamarabb! Sajnálom,hogy ilyen rövid lett,de így sikerült:/
Puszil: Lucy♥



2 megjegyzés: