2015. július 20.

Kritika 23.: Evolution- A leszármazottak

Hali. Igen, már megint én. Tudom már untok, de hát ha én írom a kritikákat, akkor hát sry.:(


Fejléc:
Hol van a blog címe? Na az nagyon hiányzik az egészből. Jobb oldalt én jobban elmostam volna, és a szélét halványítottam volna. Illik a bloghoz a színvilág, bár a lányról nem tudom eldönteni, bár valószínűleg nem a főszereplő. Én őt raknám rá, mert ez így megtévesztő. 
10/8

Design: 
Na már, a design, az annyira tömeg, mivel deviantArtról van...Én a helyetekben rendelnék egy jó designostól, mert az egyedibb is. Én megcserélném a modulok sorrendjét, így:
Navigáció
Gif kép, az idézettel
A történet
Információk
Feliratkozók
Chat
Ha könyv lenne 
És ezután az összes többi
Az Információk modulból hiányzik, a könyvborító készítője. Na arról a véleményem, Az az óra felesleges oda, vagy lehetett volna halványabb. A Nicolette Field felirat, túl domború, és a "A leszármazottak" felirat, lehetett volna más betűtípusú, és talán színátmenetes. A szereplők modul nagyon tetszik, és jók azok az idézetek. A prológusnak nem kell külön menüpont, mivel már benne van a fejezetek részben is.
10/7

Fülszöveg: 
Picit rövid, de viszont érdekes. Nem túl sablon, bár ez majd a történetből kiderül. 
10/9

Helyesírási hibák:
Először is a szóismétlés. Sokszor találkoztam azzal a mondattal hogy: Futott át az agyamon. Ezt meglehet másképp is fogalmazni, nem csak így. Ez nagyon zavaró tud lenni egy idő után, mivel a prológusban, és az első részben is megtalálható ez a mondat. 
A vesszők. pl: a mint előtt mindig vessző van. 

Történet:
Hát, úgy a történet alapja tetszik. Jó az, hogy elmagyaráztad, hogy mi merre hány méter. Bár a prológusban nagyon hirtelen belevágtál a dolgokba, és nem is tudom, hogy most hol vannak. A fogalmazáson még lehetne csiszolni, de nem vészes. 
10/8

Összegzés: 
40/32
Remélem nem bántottalak meg, nem bántásnak szántam. (szóismétlés lvl999) Sok ikert a továbbiakban, puszil:
LUCY

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Egyáltalán nem bántottál meg, sőt! Nagyon köszönöm, hogy megírtad a kritikát, a designbeli problémákat máris kijavítom, a többire pedig igyekszem odafigyelni. Még egyszer köszönöm!

    Nicolette F.

    VálaszTörlés