2015. február 8.

Lizzy aláírása

Sziasztok!
A chaten kaptam egy olyan rendelést, hogy készítsek egy hasonló aláírást, mint a miénk csak angyalszárnnyal. Hát több féle megoldást is csináltam remélem, hogy valamelyik elnyeri a rendelő tetszését. :)
Megjegyzés: A Kívánságok menüpontba is hasonló kívánságokat várunk. ;) Egyébként ha olyan lenne, mint a mi aláírásunk így nézne ki:


Remélem, hogy valamelyik aláírás tetszik. :) Sajnos csak így sikerült megoldani.


3 megjegyzés:

 1. Sziasztok :) hűűű, hát gyorsak vagytok. na mondom fellesek eltudtátok e már olvasni a kérésem erre már kész is. Azaaannyát :) imádom. csak ne lenne mind ilyen jó azt se tudom melyiket használjam. Eszméletlen jók. KÖszönöm szépen. A cserét is, rögtön kirakom én is a blogot. Puszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Mikor láttam, hogy írtál éppen ráértem ezért rögtön neki is kezdtem. :) Örülök, hogy tetszenek én azt hittem, hogy nem lesznek jók. >< De így, hogy tudom tetszik megnyugodtam. :)
   Ha szeretnél még valamit rendelni akkor hajrá. :D Vagy ha olyan dologról van szó, ami nincs a rendelések között a "Kívánságok" menüpontba is írhatod. ;)
   Puszi. :))

   Törlés
 2. Á ez miatt nem kell aggódj mert imádom őket, nagyon szépek lettek. Oksi mindenképpen. ha eszembe jut valami csak nektek írok :) köszönöm. Puszi

  VálaszTörlés