2015. március 16.

Ez történt...mit tegyek? Bemutató

Sziasztok! :)

A mai nappal elkezdek egy új bejegyzés-sorozatot. Olyasmi lesz ez, mint a Ki Rejtőzik A Sorok Mögött? (KRASM?), de még is más. Ezt de jól megmondtam. (y) Szóval ebben a cikksorozatban (hívjuk így) olyan helyzeteket fogok mondani, ami sok mindenkivel megtörténik. Most mutatok egy példát: Tegyük fel hogy a barátnőd mostanában nem akar találkozni veled és mindig valami nevetséges indokkal lepasszol. Közben pedig mással van. Mit is jelenthet ez? Nézzük először a fontos kérdéseket és válaszokat.

- Ki? A barátnőd.
- Mit csinál? Mindig lepasszol.
- Mivel? Valami nevetséges indokkal.
- És mit csinál közben? Más barátnőjével van.

Utána jönnek a további kérdések és a válaszok.

- Csíped azt a csajt? Nem igazán.
- A barátnőd milyennek látszik? Boldognak és felszabadultnak.
- Szerinted érdekli hogy mi van veled? Nem igazán.
- Egyáltalán nem foglalkozik veled vagy még azért odafigyel ha néha rád a kerül a sor? Néha azért nem hagy cserben és velem is beszélget.

Ezekből összevetve kiderül, hogy a barátnőd talált egy kicsit jobb barátot mint te és most azzal foglalkozik. De van remény hogy hamar megunja és inkább visszatér hozzád. Mit kéne tenned? Sok fajta válasz van.

1: Megkérdezed, mi van vele mostanában, de ügyelsz, nehogy megbántsd. De azért próbáld meg érzékeltetni vele, hogy nem tetszik neked, amit csinál.
2: Belenyugodsz a ténybe, hogy most mással foglalkozik és megpróbálod megszeretni a lányt. Ez nem lesz könnyű, főleg ha éppen a legnagyobb ellenségedről beszélünk, de a barátságért sokszor őrült dolgokat teszünk.
3: Próbálod elveszíteni a barátnődet úgy, hogy közben erős maradj. Ez a legnehezebb módszer, de ha úgy érzed, ezek után nem érdemli meg, hogy a barátnőd legyen - ami egyébként sokszor igaz is -, akkor ezt kell választanod. Próbálj meg nem gondolni rá sokat, és ha úgy érzed, sikerült elengedned, beszélj vele. Ne könnyezd el, mosolyogj az együtt töltött perceken, és zárd le ezt a korszakot.

Arra gondoltam, minden ilyen posztban 5 témát boncolnék fel, de a mostani arra gondoltam, küldjetek nekem témákat! Olyan helyzeteket, ami valóban elgondolkodtató, tehát olyat ne, hogy 'egy csillámpónival lakok egy szobában. mit tegyeeek?', jó? Előre is köszönöm minden értelmes embernek, aki értelmes levelet küld. A történeteket a sweetnothignblogspot@gmail.com vagy az almakiss001@gmail.com címekre várom. Nem kommentben!

Szerintem ennyi lettem volna mára, ma még, ha minden igaz, jövök egy designos poszttal nektek, illetve, nem árulok zsákbamacskát, lesz egy KRASM? is, ha minden igaz. :) Szóval, sziasztok emberkék! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése