2015. július 3.

Kritika 12.: Árnyhad

Halihó. Most megpróbálok valami hosszabbat összehozni, bár nem garantálom, hogy menni fog, mert még nem vagyok profi szinten, sőt még haladó szinten se a kritikáknál. De nagyon köszönöm, hogy tőlem rendeltetek♥


Fejléc: 
Tetszik a színvilága, hogy a kéket néha megszakítja egy kis fekete. Egy picit pixeles, és a szereplők szemei pedig a fejléc többi részéhez képest eléggé világosak. A gif ott nagyon jó, és legalább nem feltűnően kezdi újra és újra a víz a mozgását.
10/9.5

Design: 
Nos, a fejlécben sok a kék rész, de a design-be nem nagyon látok ilyen színt. Esetleg a fejezetek címe, vagy a modulok címe lehetett volna kék, hogy ne csak a fejlécben legyen. Tetszik, hogy a chat nem átlagos,  hanem egy kép van helyette, és ha ráviszem a kurzort akkor ott lesz a chat. Ezért plusz piros pont. Látom a design saját, szóval nagyon nagy gratulációm, nagyon szép lett. A trailer valami fantasztikus, nem csoda, hogy trailer versenyen is elsők lettetek. A könyvborítóval annyi a gondom, hogy az író hiányszik, és ha már hátulja van a könyvnek akkor a könyv gerincét is megcsinálhatta volna aki készítette. Meg a "Részletek" modulba még odaírnám, hogy a könyvborítót, és a trailert ki készítette. A fejezetek menüpont egyszerű, de mégsem. Nagyon jó, hogy ott is egy ilyen kép fogad, és egy kis részlet az adott fejezetből. A "Dinasztia" menüpont hasznos, mivel megtudjuk, hogy ki kinek kije, ha valamit nem értünk esetleg. 
10/8

Fülszöveg: 
Figyelemfelkeltő, és tartalmas. Minden benne van ami kell, és spoilermentes. Utálom azokat a könyveket, vagy blogokat ahol spoileres a fülszöveg. What?! 
10/10

Történet: 
Az egész történet beránt magával. Nem nagyon tudok írni róla sokat, mivel nagyon jó. Tetszik a megfogalmazás, és a szereplők is. Nem az a sablon típus, és nem mindenhol találni ilyet. Nagyon tetszik a téma, pedig én nem szeretem az ilyesmi királynős cuccokat, de ez most megfogott. 

Hibák:
"Az egész úgy festett mint egy jövőkép."
helyett
Az egész úgy festett, mint egy jövőkép. 

"Ezzel szemben az Avantisra kevés vizet adott, így az emberek megtanulták kihasználni az, amijük van."
helyett
Ezzel szemben az Avantisra kevés vizet adott, így az emberek megtanulták kihasználni azt, amijük van.

Szóval az egészben én csak két hibát találtam, de azok se rettentő nagyok, csak apró pici alig észrevehető hibák. 
10/10*

Összegzés: 
40/37.5

Csak így tovább, sok sikert a továbbiakban, és feliratkoztam rátok;) Köszönöm, hogy tőlem rendeltetek, és sok kitartást, ne hagyjátok abba, csodálatosan írtok. 
Puszil:
LUCY


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése