2015. július 3.

Kritika 13.: I Need More

Délelőttöt. Úgy látom mostanság nagyon megszaporodtak a kritika rendeléseim, és ennek elmondhatatlanul örülök.*-*


Először is megtiszteltetés, hogy rendeltél tőlem, mivel nagyon jó írónak számítasz a blogger világban. Nem tudom, hogy miért éppen tőlem rendeltél, mivel én nem éppen tudok tartalmas kritikát írni, de nagyon örültem neki.♥ 


Fejléc:
Első ránézésre letisztult, illik a bloghoz, és nagyon szép. Aztán ha jobban megnézem, nem találok benne semmi hibát...Mivan?! Nagyon szép a felirat, de lehetett volna nagyobb, hogy jobban látszódjon. Nagyon szép munka, bár bal oldalra tettem volna még valamilyen képet a rózsa mögé.
10/10

Design: 
Csodálatos, és eszméletlen a design, és Blueberries design-en sem hiába kaptad azt az első helyet a design kategóriában. A "Karakterek" menüpont szép, és illik a bloghoz. Nem átlagos, és nagyon tetszik, hogy a "Karakterek" felirat oldalról középre csúszik be. A chat, hogy forogva lesz látható nagyon megfogott.  Hibátlan, és többet nem is tudok róla mondani. 
10/10*

Fülszöveg:
Egyszerű, de illik a történethez és igaz is.
10/10

Történet:
Még egy újabb Zayn ff szuper. Gondolják az emberek mikor először lépnek a blogra. Aztán mikor elkezdik elolvasni a történetet rájönnek, hogy nem egy átlagos ff, hanem tele érzelmekkel és izgalommal. Igényesen van megírva, és helyesírási hiba nélkül. A trailer már megfogott, de mikor elkezdtem olvasni a történetet, egyenesen beszippantott.
10/10**

Összegzés:
40/40
Sajnálom, hogy ennyire rövidre sikeredett, de nem tudok többet írni, mert nagyon jó a blogod. Remélem nem csalódtál, hogy ennyire rövid lett. És mégegyszer köszönöm, hogy tőlem rendeltél. Így tovább csodálatos a blogod, és fel is iratkoztam!♥
Puszi:
LUCY

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése