2015. július 4.

Kritika 14.: Kiss Me Quick

Hellobello. Na ezt a kritikát, már tényleg hosszabbra írom, mert az eddigiek lepkefingok voltak.


Fejléc:
A színvilág nem illik a bloghoz, csak akkor illene, ha mondjuk barna lenne, vagy szürkés. A karakterek rondán vannak kivágva, és csúnyán van elmosva. A felirat az egészbe nem is illik, szinte egy különálló kép. Ha gondolod, tőlünk rendelhetsz egy fejlécet.
10/6

Design:
Látszik, hogy saját, mivel ilyen mindenhonnan összeszedett modulok és menü van. A modulok sorrendjét is átrendezném így:
Szeretettel üdvözlök minden ide betérő idegent
Menü
Fülszöveg
Információk
Friss hírek
Feliratkozók
És a többi ezek után.
Szerintem Design-t is rendelj egy profibb blogtól. A "Kiss me quick" felirat alatt a bejegyzés hátulja a barna rész, az miért átlátszó a fejlécnél? A menüre mikor rámegyek az egérrel akkor oldalt lila marad, és lila egyáltalán nincsen a design-ben, szóval azt is át kéne színezni.
A szereplők modulban, a képek mellett a lila rész az miért nem mondjuk, olyan mint amilyen a háttér? Mert ilyen szín sincsen a design-ban, és össze illőnek kéne, hogy legyen.
A trailer picit unalmas, és nem derül ki sok minden, csak tele kérdésekkel.
A könyvborító szép, de egyszerű, és ez a jó benne.
10/7

Fülszöveg:
Sok a kérdés. Kérdések helyett inkább valami konkrétumot írj bele, és valami olyat ami felkelti az olvasók érdeklődését. Mert így egy egyszerű sablontörténetnek tűnik.
10/7

Történet:
Egy szilveszteri éjszakán találkoznak, de ez nem derül ki. Most találkoztak, és a srác simogatja a csaj meg belezúg? Nagyon bele kell húznod, hogy ez a történet ne maradjon sablonos. Mert ez egy egyszerű történet. Egy sablonos történetet is meglehet nagyon jól írni. Javaslom a béta felvételét, ő majd a helyesírási hibákat, és az ilyesmiket javítja. Mert vesszőhibák vannak benne, olyan is van, hogy oda is teszel ahova nem kéne...
10/6

Összegzés:
40/26
Javaslatok:
-A menüt rendezd át! (vagy ha rendelsz design-t akkor nem kell) 
-A fejlécet is rendelj. Ha szeretnél akkor innen is rendelhetsz.
-Keress egy bétát aki segít.
Remélem nem haragszol meg, nem bántásként írtam ezeket.♥
Puszil, és ölel:
LUCY

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése