2015. július 15.

Kritika 16.: Another World

Délelőttöt drága földlakók. A kritikáim megszaporodtak, szóval eléggé sokan rendeltek tőlem, ami nem baj egyáltalán, nagyon örülök neki.

Fejléc:
Első ránézésre szép, és illik a blog stílusához. Aztán, ha jobban megnézem észrevehetők a hibák. A férfi szereplő(azt hiszem Silas) PNG, és eléggé csúnya a kivágás, mivel a vállánál, és a hajánál látható fehér csík, és pixeles is. Eva, azaz a női szereplővel, csak annyi, hogy a hajánál, egy kis ponton ott egy fehér. A háttér illik a történethez, viszont az is eléggé pixeles. A bejegyzések háttere, lehetne egy kicsit világosabb, mert eléggé sötét.
10/7

Design: 
Sötét, ami illik a történet hangulatához. A menüvel minden rendben, viszont A fülszöveg, a "Chat", és az "Infók", mellett az a krémszínű csík fölösleges. vagy ha már ott vannak akkor a többinél is legyen, ne csak három modulnál. Ráadásul a teteje, és az alja is pixeles, vagy nem tudom miért olyan. Ha a csík nem lenne ott, akkor a chat lehetne nagyobb, és olvashatóbb. A fülszöveg látszik, hogy hosszú, így én legörgetős modult csináltam volna neki, hogy ne foglaljon olyan sok helyet. Az "Infók" modulból, hiányzik az író, és a fejléc készítője is. 
10/7

Fülszöveg:
Egész jó, bár egy kicsit emlékeztet a Beautiful Creatures-re, csak itt vámpírok vannak, és a srácnak kell a csajt védenie. A vége fölösleges szerintem, hogy "Ezekre a kérdésekre kapod meg a választ, ha elolvasod a történetet. Éld bele magad, élvezd ki, itatódj fel vele. A vámpírok és emberek világa felfal."
10/9

Helyesírási hibák a történetben: 
1.rész:
"Azért, mert én vagyok a legjobb barátnőd és jól tudod, hogy milyen régóta várok már erre"
helyett
Azért, mert én vagyok a legjobb barátnőd, és jól tudod, hogy milyen régóta várok már erre
Az és szó elé, mindig vessző kell. 

Bemutatás:
"Hosszú évszázadok óta hiecharckhikus rendzser van, de az utóbbi időkben az kezd felbomlani"
helyett
Hosszú évszázadok óta hiecharckhikus rendszer van, de az utóbbi időkben az kezd felbomlani
A helyesírásra mindig oda kell figyelni. Ha nem wordbe írod, akkor abba kezd el írni, mert az mindig javítja a helyesírási hibákat.

3.rész:
"-Arra még sokat kell válni"
helyett
Arra még sokat kell várni
Ezek csak elgépelések, de ezek is sokat rontanak a történeten.

Történet:
A történet elképzelés tetszik, és végre nem az a sablon 1D-s, maffiás blog. Ezektől már herótom van. Alapból nem szeretem ezeket a vámpíros történeteket, de ez tetszik. Hiányoznak a történetben a bekezdések, és anélkül, úgy egybefolyik az egész. 
10/9

Összegzés: 
40/32
Csak így tovább, remélem nem haragszol meg. Sok sikert a továbbiakban, és gratulálok a 18 feliratkozóhoz;)
Sajnálom, hogy ennyire rövid lett.

LUCY







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése