2015. április 5.

200 poszt! - Heti összefoglaló

Hahi! ^^

Megérkeztem, immár sokkal jobb hangulatban, és akár hiszitek, akár nem: Engem illet a 200. bejegyzés! Ugyanis igen, ez a poszt kérlek szépen titeket, a kétszázadik a blogon! Igazából még van 7 piszkozat létrehozva, de akkor is. Ez a 200. poszt, amit ti is láttok (egyelőre)! Azért ez nem semmi 64 nap alatt! :O Ennek alkalmából pedig szeretném megírni a hét záró posztot. Ugyebár, nem ez az utolsó poszt, de sajnos így jött ki a bejegyzések száma. Szóval, mi is történt ezen a héten? Hétfőn és kedden igazából semmi érdekes nem jött. Aztán szerdán ugye megcsináltam a hónapzáró posztot, illetve elkezdődött a tavaszi szünet. Később nem sikerült sok posztot produkálni, de rájöttem, hogy mi a gond, és teljes erőmmel igyekszem javítani ezen. :) Konkrétan ennyi. Szerintem ez a poszt ennyi is lett volna, köszönöm mindenkinek, aki rendszeresen látogatja a blogot, mert nagyon jól esik. :) Még így a bejegyzés végére beszúrok egy fárasztó viccet. Szóval, ennyi lettem volna, sziasztok! :)

A kaszinóban huszonegyedik a vendég, éppen 14-et tart a kezében. Odaszól az osztónak:
- Mondja, Önöknél is szokás, hogy a nyertes borravalót ad az osztónak?
- Igen, Uram. - Válaszolja az osztó.
- De ez teljesen értelmetlen dolog. Az osztó nem csinál semmit azért, hogy nyerjek. Ha vesztek, akkor ő sem ad nekem borravalót, nem?
- Étteremben szokott borravalót adni a pincérnek?
- Persze.
- Nos, ez ugyanolyan dolog. Az étteremben, ha elégedett a kiszolgálással, ad borravalót, itt, ha nyer, akkor valószínűleg elégedett a szolgáltatással.
- Igen, ez igaz. Viszont az étteremben a pincér azt szolgálja fel, amit rendelek, úgyhogy akkor kérek egy hetest!

LETTY

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése