2015. július 10.

Kritika 15.: Writing is my Escape

Reggeltet. Már hamarabb megírtam volna a kritikákat, csak buli volt nálunk, mert hamarosan szülinapom lesz.(yeey) Szóval, most csak designról fogok kritikát írni.

Design:
Nem nagyon írtam még, (soha) gportalos designról kritikát. Én ehhez nem értek, szóval nem tudom mit lehet még ezen csiszolni, de azért elmondom a véleményemet.
Ha már a legtöbb modulba magyarul van írva, akkor a "Site" és ezek a menük, miért nem magyarul vannak? 
Az egész nagyon fehér, nem tudom ezen lehet-e változtatni, de talán a háttér lehetne valami világosabb kék. A "Writing is my Escape♥" köszöntő szöveg mellett, az az egész nagyon üres. Azt sem tudom, hogy oda lehet-e valamit rakni, de ha lehet, akkor én oda valami képet tennék, a blog címével rajta. 
A chat megbontja az egészet, annak lehetett volna kék háttere, és nem ilyen színes kép. Meg úgy maga a chat, nem nagyon tetszik, mert linket sem lehet küldeni, és ez nem túl jó.
Én sokkal jobban szeretem a blogspotot, és nyilván ehhez értek jobban, szóval, ha valamit nem tudsz javítani, vagy én írtam rosszul akkor jelezd csak, hogy tudjam.
10/7

Összegzés:
10/7 (Huha, mily meglepő fordulat o.O)
A történetek, meg úgy minden eléggé tetszik rajta, szóval így tovább:) Sajnálom, hogy ilyen rövidre sikeredett, de ha a tartalomról kellett volna írni, akkor írhattam volna egy ideig><♥
Puszil: 
LUCY

3 megjegyzés:

  1. Szia, Lucy! :)
    Nagyon köszönöm, hihetetlen gyorsan elkészültél vele. :D Igazából azokra a hibákra világítottál rá, amikre már én is gondoltam. A "Writing is...." felirat alatti rész... Próbálkoztam képpel, de ami az én felbontásomban jó volt, az pölö laptopon, ahol szélesebb a képernyő és összenyomottabb, ott a kép belelógott a fejléc alatti fekete csíkba. Még próbálkozom a kiküszöbölésével :D A chatet már én is meg akartam változtatni a jó régire, az praktikusabb. :) Nekem tetszik ez a letisztult fehérség és... ÚRISTEN ELTŰNT A FEJLÉC O.o Most látom, hogy a képeden nem látszik a kék tenger és nekem sem hozza be. :// Lesz mi után kajtatni...
    Köszönöm szépen mégegyszer! :) <3

    VálaszTörlés
  2. Bocsi, megint én! :D Ránéznél az oldalra így, hogy ÚJRA van fejléc? xDD

    VálaszTörlés
  3. Kedves Sasuro!
    Igen, most már sokkal jobb, talán én még ráírnám a címét, de ha gondolod, akkor írj e-mailt nekem(m.luca0714@gmail.com), és akkor majd megpróbálok neked alkotni valami egyszerűt.
    Akkor jó, hogyha te is gondoltál ezekre a hibákra. Igen a régi az praktikusabb:) Örülök, hogy megfogadod a tanácsaimat. Hát igyekeztem minél gyorsabban készen lenni, hogy ne kelljen várnod.
    Puszil, és ölel:
    Lucy♥

    VálaszTörlés