2015. július 16.

Kritika 17.: Imaginary

Jó reggelt. Egy kritikával érkeztem már megint>< Nyugalom, lesznek rendes bejegyzések is most már, csak van egy történetes blog, és oda is írnom kell.


Fejléc:
Ez a fejléc eléggé egyszerű. Van rajta pár kép, szöveg meg egy gitár. Ami nem is lenne olyan nagy baj, csak a színe nem illik a háttérhez, vagy a háttér nem illik a fejléchez. Valamelyiket ki kéne javítani. A háttérről bővebben, majd a design résznél. 
10/7

Design:
Látszik, hogy a design saját, mivel nem éppen van plusz dolog benne. Az egyszerűség nem baj, de szerintem azért valamivel fel lehetne dobni. Az információk menüpontot kitörölném, az ott lévő információkat, "Blog kezdete" stb, azokat egy modulba kéne rakni, mert az úgy jobban áttekinthető, és feltűnőbb. A "Történetről röviden" dolog felesleges, mert az kint van egy külön modulban. Az információkból még hiányzik, a blog írója, és a fejléc készítője is. A chatm attól már kiborulok. Mindenhol ilyen színű a chat, akármilyen a design...Át lehet színezni, csak úgy megjegyzem, mert ez így ronda. Egyáltalán nem illik a design-hez. Az alatta lévő "Cerék" modult, át kell nevezni, mivel az helyesen Cserék...
10/5

Fülszöveg:
Egy újabb 1D-s blog. Istenem ki fogok borulni... Az alap történet tetszik, csak ne az 1D. Elrontani egy jó történetet azzal, hogy benne van a One Direction, az bűn. Nem vagyok utáló, mert szoktam hallgatni őket, nem is velük van a gond, hanem azzal, hogy minden második történet róluk szól. Ki lehetett volna találni, egy valóságban nem létező sztárt, és máris jobb lett volna.
10/7

Történet: 
Mikor elkezdtem olvasni a Prólógust, leesett az állam. Na így kell írni. Nagyon tetszik, már a prológusnál megfogott, csak nem kéne elrontani ezzel a bandával. Nem is rövid részek, szóval ez még jobban tetszik.
10/10

Összegzés:
40/29
Kérlek ne haragudj meg, nem bántásnak szántam. Csak így tovább!

Javaslatok:
-Cserék modult javítsd ki, a chattel egyetemben
-Egy információs modult készíts, menüpont helyett
-És a helyedben a sablont, és a fejlécet is lecserélném. Tőlünk rendelhetsz, ha gondolod.
-Plusz egy feliratkozóval gazdagodtál♥

Puszil:
LUCY

2 megjegyzés:

  1. Szia! :)

    Nagyon-nagyon köszönöm a gyors választ, és azt is, hogy szántál rám időt.
    A design készítésben borzasztó vagyok, igen megszenvedtem azt az időt, míg ez a nagyon egyszerű fejléc elkészült, pluszban a bloggeres alapsablon alá tettem egy képet, és ennyi. Szívesen venném, ha rendelhetnék tőletek, szerintem írok is egy e-mailt. :)
    Tippem sincs, hogy nem vettem észre eddig az elgépelt "Cserék" szót, de javítottam azonnal. :) Az információs modul is el lett készítve, nagyon köszönöm a javaslatot! :)
    Miután megláttam a "történet" címszó alatti véleményedet és azt, hogy feliratkoztál (!), az én állam is leesett, és kis híján elkezdtem visítva ugrálni. :D

    Így a végén milliomodszorra is megköszönöm, hogy foglalkoztál velem, sokat segítettél! :)

    xxx Donna

    VálaszTörlés
  2. Sziia! :)
    Nagyon szívesen, és akkor annak nagyon örülök, hogy a tanácsaimat is megfogadtad. Én meg annak örültem nagyon, hogy megfogadtad a tanácsaimat, és írtál is kommentet*-* Nagyon szépen köszönöm:D

    Puszil, és ölel:
    Lucy

    VálaszTörlés